Goodbye Bad Hairday, Welcome braids!

18 Nov 2017

De vlechten zijn terug ontzettend populair. Van een gewone drievlecht tot ingevlochten spectaculaire vlechtwerken. Bij H&M en Balmain zagen we modellen met gevlochten lokken op de catwalk verschijnen. Maar hoe zorg je dat jou vlechten even spectaculair zijn als deze van op de catwalk?

Tip 1: Ontwar je haar
Niets is moeilijker dan vlechten op onzuivere haren. Zorg dat je haar goed ontwart is voor je start aan deze creatieve opdracht.


Tip 2: Wees creatief
Niets is leuker dan je creativiteit de vrije loop te laten. Je kan je zeker laten inspireren door de nieuwe trends maar een eigen vlechtontwerp creëren geeft je eens zo veel voldoening.

Uiteraard weten wij dat het niet simpel is om je haren om te toveren tot een geslaagde creatie. Je kan bij Beauty and Lifestyle Academy steeds terecht om leuke cursussen te volgen om iets behendiger te worden met het vlechten. De cursus allround hairstyling is hiervoor de perfecte keuze. https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/allround-hairstyling

 

Nu jullie perfecte vlechten kunnen creëren hebben wij nog een laatste tip. Wanneer je deze mooie vlechten uit je haren doet geniet dan nog een dagje van je weelderige beach waves.

 

Beeld: Balmain