Het geheim voor een oogverblindende look!

05 Dec 2017

Tijdens de feestdagen wil iedereen er oogverblindend uitzien. Je trekt je mooiste jurkje aan, legt je haar in de juiste plooi en je gaat aan de slag met je favoriete make-up.

De beste basis voor je feestlook is een gladde, zachte en frisse huid. Ga dus niet meteen aan de slag met je make-up maar zorg dat je vooraf een korte reiniging uitvoert.

 

Het geheim dat zorgt voor een oogverblindende look, valse wimpers!

Valse wimpers heb je in verschillende soorten en maten. Wij geven enkele tip zodat jouw blik nooit meer vergeten wordt.

 

Tip 1: Kies de juiste wimpers

De belangrijkste vraag bij het kopen van wimpers; welk effect wil jij bekomen? Wil je een natuurlijk en fijn effect, kies dan zeker geen te lange wimpers. Wil je voor de feestdagen net wat meer opvallen, kies dan voor een glamoureuze look met iets langere wimpers.

 

 

Tip 2: Breng de wimpers correct aan

Je brengt ze vlak boven je natuurlijke wimpers aan voor het mooiste effect. Voor je de wimpers kleeft zorg je dat je de lijm tot aan de hoekjes aanbrengt voor een optimale hechting. Vind je de lijm een gedoetje, nu bestaan er ook magnetische nepwimpers. Op de wimpers zit een klein magneetje en die zit op beide kanten. Je pakt twee wimpersetjes en die klik je tegen elkaar aan met je eigen wimpers ertussen. Niet meer prutsen met wimperlijm, maar gewoon klikken.

Tip 3: Hergebruik die prachtexemplaartjes
Wanneer je een goede kwaliteit valse wimpers wenst betaal je al snel iets meer. Niet getreurd want goede wimpers kan je meerdere malen gebruiken. Maak de wimpers na gebruik goed schoon met make-up remover, dan heb je er keer op keer plezier van!

Beeld: ELLE – beautybeforebreakfast

Beauty and Lifestyle Academy