Uit je gevoelens met de lipsticklijn van Rihanna!

23 Dec 2017

Zoals we reeds weten heeft Rihanna haar eigen make-uplijn, Fenty Beauty By Rihanna. Ze richt zich met deze lijn vooral op het lokaliseren van universele tinten in foundation, wat zij een leemte vond in de industrie voor het uitbrengen van haar eigen merk. Nu brengt Rihanna een nieuwe lipstickcollectie uit en wij kunnen niet wachten om deze aan onze collectie toe te voegen.


 

Op de instagram van fentybeauty verscheen gisteren de post dat Rihanna een 14-delige lipstickcollectie op de markt brengt. Vanaf 26 december kunnen we met onze lipstick overbrengen in welk humeur we verkeren. De lipsticks zijn prachtige matte kleuren. Wij kunnen niet meer wachten om deze tinten op onze lippen te stiften. Rihanna maakte reeds bekend in een persbericht dat elke lipstick voorzien is van een gepaste naam. Het uiten van je gevoel gaat zeker lukken met namen zoals ‘One of the Boyz’, ‘Up2 No Good’ en ‘S1ingle’. Er is zelfs een bruinkleurige lippenstift genaamd ‘PMS’.

 

"MAKE-UP IS ER VOOR JOU OM TE SPELEN. HET IS ER VOOR JOU OM PLEZIER MEE TE HEBBEN. HET MAG NOOIT ALS DRUK VOELEN EN HET MAG NOOIT ALS EEN UNIFORM VOELEN. "
XX RIHANNA
 
 
Beeld: fentybeauty – instagram badgalriri
Beauty and Lifestyle Academy