Oud-student opent Beautysalon BLUSH!

28 Dec 2017

Afgelopen jaar volgde Lieselot de Donder (26) uit Zele de opleiding Allround hairstyling bij Beauty and Lifestyle Academy. Vandaag is zij de troste eigenares van BLUSH, haar eigen beautysalon.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste droomde Lieselot al langer om een beautysalon te openen. Ze vertelde dat ze plannen had om haar eigen beautysalon te openen maar dat er nog één belangrijk puzzelstuk ontbrak en dat ze juist daarom koos voor een opleiding bij Beauty and Lifestyle Academy.

‘Bij het openen van een beautysalon vind ik het belangrijk dat je een totaalpakket kan aanbieden aan de klant. Als schoonheidsspecialiste beschikte ik over voldoende kennis voor het aanbieden van beautybehandelingen maar dit was niet hetgeen wat ik voor ogen had. Ik wou een totaalpakket aanbieden en wou dus ook de haren van mijn klanten kunnen verzorgen. Ik koos ervoor om de opleiding Allround hairstyling te volgen bij Beauty en Lifestyle Academy en hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Door het volgen van deze opleiding besloot ik de sprong te wagen en maakte ik de plannen die al zo lang ik mijn hoofd dwarrelde concreet. Ik had na het volgen van deze kwalitatieve opleiding het zelfvertrouwen om de stap te wagen en ik ben vandaag trotse eigenares van beautysalon BLUSH’.

Na het volgen van de opleiding Allround hairstyling ben je instaat om brushings, mooie feest- en zelfs bruidskapsels te verwezenlijken. Hieronder enkele prachtige kapsels die Lieselot creëerde voor de opening van haar salon.

Lieselot maakte haar ambitie waar en verwezenlijkte haar droom. Heb je ook grootse plannen maar mis je nog dat passende puzzelstuk? Volg het voorbeeld van Lieselot en volg één van onze opleidingen.

Opleiding Allround hairstyling: https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/allround-hairstyling

Beeld: BLUSH- Beauty salon

Beauty and Lifestyle Academy