Wij verklappen al een Beauty Trend van 2018!

28 Dec 2017

De Beauty trends van 2017 hebben we op de voet gevolgd, maar wat worden de trends voor 2018? Wij voorspellen dat dit er eentje zal worden.  

 

 

Wie graag mee is met de nieuwste haartrends maar geen gekke veranderingen ziet zitten, 2018 is jouw jaar. In 2018 mag het allemaal wat natureller en verkiezen we het van nature krullend, kroezend of steil haar.

 

De stijltang zal het waarschijnlijk in 2018 iets minder goed doen. Het brushen van de haren proberen we zo veel mogelijk te beperken voor de natuurlijke haartekening van de haren te laten uitkomen. Maar wat als we die natuurlijke haartekening nu net iets te saai vinden?

 

Wanneer we onze haren natuurlijk laten drogen kunnen we snel een dof of kroezend effect bekomen. Wil je mee zijn met de trend maar toch dat beetje glans aan je haren geven dan hebben wij enkele belangrijke tips.

 

Tip 1: Was je haar niet met eender welke shampoo.

Kies voor een verzorgende shampoo die je haren net wat meer glans geven.

 

Tip 2: Het voeden van je haren is zeer belangrijk en daarom is het aan te raden om een verzorging of masker toe te passen na je shampoobeurt.

Kies er steeds eentje dat bij je haartype past. Heb je gekleurd haar, fijn haar of ontkleurde lokken? Pas je verzorging hier zeker naar aan.

 

2018 wordt volgens ons het jaar van de natuurlijke schoonheid.  

 

Beeld: Cosmopolitan

Beauty and Lifestyle Academy