Een warm kopje thee...

23 Oct 2017

Vaarwel zomerse cocktail, welkom lekker kopje thee!  

Wanneer we naar buiten kijken zien we hoe de herfst zijn werk doet. De bladeren aan de bomen beschikken over de mooiste kleuren en de temperaturen beginnen stilaan te dalen. Tijd voor een lekker kopje thee.

Die zomerse cocktail op een zonnig terrasje ruilen we in voor een lekker kopje thee in een knusse tearoom. Voor diegenen onder ons die liever zelf hun kopje thee zetten sommen wij enkele tips op.        

Tip 1: Probeer eens losse thee
Met een theezakje is er zeker niets mis, lekker handig wanneer we snel een kopje thee willen drinken. Losse thee geeft in vergelijking met een theezakje veel meer smaak vrij, dan toch het proberen waard?  

Tip 2: Kies niet steeds dezelfde smaak
Wanneer je in een tearoom bent of je gaat thee kopen word je overrompeld door het aanbod van verschillende smaken. Velen kiezen vaak die ene favoriete smaak om op safe te spelen. Probeer eens een andere smaak en laat je verassen door het aanbod!

Tip 3: Doe iets met je passie voor thee  
Meer en meer horen we de term theesommelier. Ben jij gepassioneerd door thee, dan is dit misschien wel is voor u. Een theesommelier is een specialist op het gebied van thee. Meer informatie over de theesommelier of zelf interesse om er eentje te worden? Bezoek dan zeker onze website. https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/thee-sommelier