Nieuwe Toplocatie in Antwerpen!

17 Jan 2018

Beauty and Lifestyle Academy heeft nieuwe toplocatie te Antwerpen!   

 

Afgelopen weekend gingen de eerste lessen door in de nieuwe locatie van Beauty and Lifestyle Academy te Antwerpen. Als jong, dynamisch team streven wij steeds naar verbetering en juist daarom zijn wij veranderd qua locatie.

 

Ons stekje op de Meir hebben we verlaten voor een grotere vestiging in de Lange Nieuwstraat. Wij willen onze leerlingen in de meest optimale en comfortabele omstandigheden lesgeven en onze nieuwe locatie is hier gewoonweg perfect voor! Al de lessen gaan door in zeer moderne, volledig uitgeruste leslokalen. Ons ruime opleidingsaanbod blijft ongewijzigd en je ontvangt een kennismakingskorting van 30% op al je inschrijvingsgeld tot en met 1 maart 2018.

 

Klinkt dit als muziek in de oren en droom je al van een job in de Beauty-en Lifestyle Branche?

Ons secretariaat is elke weekdag geopend tussen 09.00 en 19.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14.00 uur. Je bent altijd welkom om langs te komen voor een rondleiding in de lokalen, de cursussen in te kijken en een informatief gesprek over alle opleidingen. We raden je wel aan om op voorhand een afspraak te maken, zodat je niet hoeft te wachten of aan te schuiven.

 

Wij hopen dat we je droom samen kunnen realiseren en je binnenkort mogen verwelkomen in onze Beauty and Lifestyle Academy te Antwerpen of te Gent.

 

Antwerpen
Lange Nieuwstraat 40 te 2000 Antwerpen

Gent
Achilles Musschestraat 52 te 9000 Gent

Meer afbeeldingen en sfeerbeelden van de nieuwe locatie volgen op onze facebookagina.

 

Beeld: Beauty and Lifestyle Academy

Beauty and Lifestyle Academy