Drie handige tips om je huid te laten stralen!

29 Jan 2018

Drie handige tips om je huid te laten stralen!  

 

Het is bijna Valentijn en dan willen we toch allemaal stralen. Een stralende huid bekomen we makkelijk door de juiste beautyproducten te gebruiken. Toch is het niet altijd nodig om je volledig te besmeren met beautycrèmes en wonderolies als je deze drie handige tips volgt.

 

Tip 1: Neem een koude douche

Een zalig warm bad vinden we allemaal geweldig maar is dit wel zo geweldig voor onze huid? Het warme water zorgt er namelijk voor dat onze natuurlijke oliën sneller afspoelen. Een veel beter, maar minder aangename oplossing is; neem een koude douche. Door het koude water wordt er veel minder sebum opgelost en straalt je huid van nature uit.

 

 

Tip 2: Drink voldoende water

Wat heel belangrijk is voor het uitzicht van onze huid is het voeden van de huid. Hiermee bedoelen we niet het smeren van bodycrèmes (wat uiteraard ook belangrijk is) maar je huid van binnenuit voeden. Het recept hiervoor is voldoende water drinken. Voldoende water drinken blijft een makkelijke en efficiëntste oplossing voor dat gezonde glosje. Let wel op, met voldoende water bedoelen we een 2-tal liter per dag. Misschien is dit voor sommige toch niet zo een makkelijke oplossing…

Tip 3: Eet gezond

Schoonheid komt van binnenuit wordt er vaak gezegd. Deze stelling klopt als geen ander! Gezonde voeding speelt ook een rol in het krijgen van een gezonde glow. Voldoende fruit eten blijft daarom een aanrader.

 

Beeld: Mindlift- Whatsinmylife

Beauty and Lifestyle Academy