Microblading vs Ombre Brows

11 Feb 2018

Microblading vs. Ombre/ powder brows

 

Vele onder jullie vragen het zich waarschijnlijk af. Wat is nu juist het verschil tussen microblading en ombre/ powder brows? Omdat wij gemerkt hebben dat hier veel vraag naar is sommen wij voor jullie de belangrijkste verschillen op.  

 

Zowel microblading als ombre/ powder brows zijn semipermanente wenkbrauwtechnieken. Toch zijn er enkele duidelijke verschillen die we niet onbesproken kunnen laten.

 

Microblading

 

Een semipermanente techniek waarbij pigmentstreepjes worden gemaakt die niet te onderscheiden zijn met de haartjes van de wenkbrauwen. De haarachtige bewegingen geven meer textuur en volume aan de wenkbrauwen.

 

Ombre/ powder brows

Eveneens een semipermanente techniek. Hierbij wordt er een zachte, mistige, met poeder gevulde wenkbrauw gecreëerd. Het lijkt of de wenkbrauw is bijgewerkt met wenkbrauwpoeder. In tegenstelling tot microblading ziet de gehele wenkbrauw er niet van basis tot uiteinde hetzelfde uit. Bij ombre/ powder brows zal de basis van de wenkbrauw een licht vervaagd effect hebben. Het uiteinde van de wenkbrauw is iets donkerder wat voor een prachtige kleurovergang zorgt.

“I still have eyebrows when i wash off my make-up, do you?”

Cursus microblading bij Beauty and Lifestyle Academy volgen? https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/microblading

 

Cursus ombre/ powder brows bij Beauty and Lifestyle Academy volgen?

https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/ombre-powder-browsBeeld: so glamorous

Beauty and Lifestyle Academy