Yes, I do!

26 Oct 2017

Yes, I do!  

Je bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden. Perfecte dag, perfecte locatie, perfect eten, de perfecte jurk en uiteraard is die perfecte echtgenoot ook niet weg te denken op deze bijzondere dag. Wij weten hoe belangrijk het is om je trouwdag onvergetelijk te maken en daarom sommen wij enkele trends en tips op.

Één van de trends bij de bruidsjurken: durf een streepje bloot te tonen. Dat streepje bloot zien we nu vooral terugkomen in de rugdecolletés. Van klassiek tot extravagant. Voor elke bruid wat wils.

Uiteraard hebben we ook nog enkele tips voor de bruidjes in spe.

Tip 1: Bezoek een trouwbeurs  
Al van kinds af weet je waarschijnlijk hoe jij je perfecte dag wil. Toch is het altijd leuk om nog extra inspiratie op te doen. Een nieuwe opkomende trend zijn de trouwbeurzen. Op een trouwbeurs word je overspoeld door leuke ideetjes waar jij misschien niet aan gedacht had en die je trouw net dat tikkeltje unieker maken. Zeker een bezoekje waard.

Tip 2: Blijf trouw aan je eigen dromen
Je familie ziet je het liefst in die klassieke witte jurk voor het altaar staan. Jij daarentegen droomt van een bohemian party in een hippe tuin met een romantische ecru jurk. Kies op dat moment voor je eigen dromen. Het is de dag waar je al jaren naar uitkijkt en dan wil je de jurk aanhebben waar je jezelf goed in voelt. Je wil samen met je man/vrouw kunnen wegdromen als jullie de locatie voor de eerste maal betreden. Maar hou bij het maken van deze beslissingen vooral in het achterhoofd dat het geluk van jullie beiden als koppel primeert.

Tip 3: Vraag hulp als je het even niet meer ziet zitten
De periode voor je trouw kan heel stressvol zijn. Voor sommigen is dit niet combineerbaar met een drukke job, een gezin, … Een weddingplanner kan je op zo’n momenten bijstaan. Een weddingplanner is een professioneel iemand die ervoor zorgt dat jouw dag volledig verloopt hoe jij het in je gedachten had. Uiteraard is hier een prijskaartje aan verbonden, dus bevraag je zeer goed voor je tot een akkoord komt.

Tip 4: Geniet van je bijzondere dag
Vergeet vooral niet te genieten. Dit is jullie dag en dat mag niets of niemand verstoren. Laat de liefde zijn werk doen en dan wordt jullie huwelijk ongetwijfeld de mooiste dag van jullie leven.

Heb je zelf de trouwkriebels te pakken, maar is dit voor jou nog een ver-van-je-bed-show? Je bent steeds welkom in onze lessen weddingplanner. https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/wedding-planner