Nieuwe Stuntacties

19 Feb 2018

STUNTACTIES bij Beauty and Lifestyle Academy!

 

Vanaf heden organiseren we regelmatig stuntacties. Deze kortingsacties zijn te raadplegen via onze website en facebookpagina.

 

Omdat we bij Beauty and Lifestyle Academy streven naar toegankelijkheid voor iedereen, organiseren wij vanaf nu geweldige stuntacties! Want zeg nu eerlijk, iedereen kijkt toch uit naar leuke kortingen of geweldige koopjes? De acties zijn te raadplegen via onze website onder de pagina ‘kortingsactie van de week’ en worden gedeeld via onze facebookpagina.

 

Wat mag je verwachten van deze acties?

Op regelmatige basis zie je een actie verschijnen op onze website en facebookpagina. Deze actie loopt steeds van zondag 12u en eindigt exact een week later. Ja inderdaad, je hebt dus maar een weekje de tijd om deze actie te strikken. Op = op dus snel zijn is de boodschap!

 

 

De acties kunnen over materialen/producten gaan maar ook over kortingen bij allerhande cursussen. Voor de cursussen kan je online inschrijven via onze website. De producten/materialen dienen afgehaald te worden in onze winkel: Lange Nieuwstraat 40 te 2000 Antwerpen.

Moet ik reeds student zijn bij Beauty and Lifestyle Academy om deel te nemen aan deze acties?

Uiteraard moet je nog geen student zijn. Zowel studenten als niet-studenten van de academy kunnen deelnemen aan de acties.

 

We hopen dat we jullie nu al gelukkig hebben gemaakt met de twee eerste acties die online staan: https://www.beautyandlifestyle.be/korting

 

Beed: Beauty and Lifestyle Academy

Beauty and Lifestyle Academy