De comeback van de dip powder nails

19 Feb 2018

De dip powder nails zijn terug!

 

De dip powder nail trend hebben we enkele jaren geleden verwelkomd. Terwijl de trend toen niet echt een doorbraak heeft gekend verwachten we dit in 2018 wel. De dip powder nails worden dé nageltrend van 2018 volgens verschillende beautybloggers.  

De poedernagellaktrend is niet voor niets terug van weggeweest. We waren haast vergeten welke geweldige resultaten je kan bekomen met deze techniek!

 

Voor deze techniek heb je in tegenstelling tot acrylnagels geen lamp nodig. Als we denken aan een nagellaktechniek zonder lamp, denken we automatisch aan de houdbaarheid die hiervoor moet inboeten. Bij deze techniek is dit het tegendeel! De poedernagels blijven langer dan een gelnagellak en de toepassing duurt minder lang dan bij acrylnagels. Poedernagels blijven op zijn minst 3 tot 4 weken zitten. De beste omschrijving voor de dip powder nails zijn een kruising van een manicure en acrylnagels.

De poedernagellak is steeds verkrijgbaar in een set. De set bestaat uit verschillende liquids en een gekleurde ‘dompelpoeder’. De poeders zijn er in verschillende kleuren. De dompelpoeders zijn een unieke toepassing waarbij de nagel meerdere keren in een gekleurd acrylpoeder wordt gedompeld afwisselend met de liquids. Door deze techniek ‘bouw’ je de nagel op. Vervolgens wordt de nagel gehard met een activator en afgewerkt met een toplaag.

 

Wanneer je broze nagels hebt die snel afbreken is dit de oplossing. De powder nails geven meer stevigheid aan de natuurlijke nagel en zien of voelen er niet dik uit. Het voelt niet zwaarder op de nagels aan en ziet er geweldig uit!  

 

 

 

Beeld: O.P.I

Beauty and Lifestyle Academy