Carbon Laser Peeling

05 Mar 2018

De carbon laser peeling, nu ook in België!

 

The Hollywood hype is vanaf nu ook bekend in België! Op social media heb je deze opkomende beautybehandeling zeker al zien passeren. De carbon laser peeling is een nieuwe, veilige en effectieve methode voor een huidverjongend en huidverbeterend effect.  

 

 

Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Hierdoor is de behandeling zeer doeltreffend bij grove poriën, acnélittekens en het herstellen van de huidtoestand.

 

Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid. De carbon laser peeling zorgt dat het collageen wordt aangemaakt in de huid. De aanmaak van het collageen zal zorgen dat het huidverjongend effect gegarandeerd is. De huid voelt steviger aan en fijne lijntjes verminderen.

 

 

Het resultaat van carbon laser peeling zie je al na de eerste behandeling. De huid is zichtbaar egaler, frisser en stralender. De meeste klanten hebben een 4-tal behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Het aantal behandelingen hangt af van de toestand van de huid.

 

Beeld: arionskinlaser - barbar

Beauty and Lifestyle Academy