Halloween

30 Oct 2017

Happy Halloween!   

Dit weekend stond al volledig in het teken van Halloween. Als er nog Halloweenfeestjes op de planning staan geven wij je graag nog wat extra inspiratie.  

Halloween draait tegenwoordig niet meer om het engste kostuum of de bloederigste make-up. Creativiteit is anno 2017 belangrijk. Ga je liever als Minnie Mouse, Arabische princes of als catwomen? Dit jaar kan het allemaal!

Tip 1: Doe inspiratie op via social media
Instagram werd dit weekend overspoeld door Halloween posts. Neem een kijkje op verschillende accounts en haal inspiratie uit de tal van voorbeelden die je te zien krijgt. Van enge verkleedkledij tot schattige tutu’s boordevol kleuren.

Tip 2: Gebruik kleurlenzen
Kleurlenzen kunnen je look net dat tikje bijzonderder maken. Van volledige witte lenzen tot lenzen met een regenboogprint. Voor elke look wat wils. Kleurlenzen zijn te koop in caravalwinkels maar je ziet ze tegenwoordig ook vaak verschijnen in de rekken van de supermarkt.  Voor een tien-tal euro heb jij al een geweldig paar.

Tip 3: Ga aan de slag met glitter en diamanten
Ben jij niet zo een fan van te veel nepbloed? Ga dan deze keer aan de slag met glitter en diamanten. Wij zijn zeker dat jij zal schitteren op dat Halloweenfeestje!

De afbeelding die we weergeven is een post die we vonden op het instagramprofiel van model Sara Sampaio, die wij meer dan geslaagd vinden! Zouden jullie deze extravagante Halloweenlook aandurven?