Plasma Medical Lift, nu ook bij Beauty and Lifestyle Academy!

26 Mar 2018

Een ooglidcorrectie, het verwijderen van rimpels, het terug strak maken van de huid, dit alle kan vanaf nu zonder snijden dankzij de plasma medical lift. Door de fantastische resultaten en steile opmars binnen de schoonheidsbranche bieden wij deze cursus nu ook aan bij de Beauty and Lifestyle Academy.

De Plasma lift is een revolutionaire techniek die zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onderoogleden, verwijderen van rimpels en terug strak maken van de huid. Het effect is zelfs bijna even groot als bij plastische chirurgie. Door middel van een plasma pen wordt de huid verwarmd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen gedeeltelijk- zichtbaar. Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de relatief- korte herstelperiode. 

De vraag van klanten naar de plasma lift-behandeling is momenteel zeer groot. De spectaculaire voor- en na-foto’s die online circuleren, zorgen ervoor dat steeds meer mensen deze behandeling willen. De Plasma Lift garandeert u een mooi extra inkomen en vormt een absolute meerwaarde voor uw instituut.

Wat mag je verwachten van de lessen?

We starten vanaf de basis dat wil zeggen dat je geen enkele voorkennis of ervaring met Plasma Medical Lift nodig hebt om deze opleiding te kunnen volgen. Allereerst zal de docent je uitleggen wat de Plasma Lift eigenlijk is en doet. Je leert alles over hygiënisch en verantwoord werken. We overlopen de indicaties en contra-indicaties, de voor- en nazorg en het intakegesprek met uw klant. Daarna beginnen we met de praktijk. Eerst leer je de verdoving aanbrengen en je toestel juist in te stellen. Vervolgens ga je aan de slag om een gelaat strakker te maken en rimpels te verwijderen. De volgende praktijkopdracht gaat een stapje verder met onder- en bovenooglid-correctie. Uiteraard pas je na elk model de juiste nazorg toe en informeer je haar over de herstelperiode en de richtlijnen die ze zelf thuis zal moeten volgen. Na deze opleiding ben je in staat om vlot te werken met de Plasma Pen en op een correcte manier een mooi resultaat te bekomen bij je klanten.

Wanneer gaan de lessen door?

Alle opleidingen kan je raadplegen via onze website.

https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/plasma-medical-lift

De les duurt 7 uren. Tijdens de les heb je twee modellen nodig zodat je grondig kan oefenen.

Heb je interesse om deze cursus te volgen? Schrijf je dan snel in want we aanvaarden slechts een zeer beperkt aantal cursisten (maximaal 6 à 8 deelnemers), om optimale persoonlijke begeleiding te garanderen.

Beeld: Lanette

Beauty and Lifestyle Academy