Bezorg je klanten een wittere glimlach!

30 Mar 2018

Bezorg je klanten een wittere glimlach.

Het witten van tanden is in. In onze maatschappij associëren we witte tanden met mooi, gezond en verleidelijk. Niets is mooier dan en stralende witte rij tanden maar hoe bekomen we deze op een veilige manier.

Een stralende glimlach is onmisbaar voor een verzorgd uiterlijk! Steeds vaker hechten klanten belang aan mooie, witte tanden. Daarom kan je binnenkort bij Beauty and Lifestyle Academy de cursus tanden witten volgen.

Waarom een cursus volgen voor het witten van tanden?

Om tanden te kunnen witten is het belangrijk dat je weet hoe heel dit proces in zijn werk gaat. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent over de huidige regelgeving voor je aan de slag kan gaan. Voor je de klant zal behandelen leer je de indicaties en contra-indicaties. Bij het witten van tanden zijn er verschillende producten. Veel producten bevatten peroxide. Bij Beauty and Lifestyle Acdemy gaan we aan de slag met peroxidevrije producten. We leggen het verschil uit tussen beide producten. We vermelden de actieve werkstoffen zodat je volledig op de hoogte bent. Je zal leren hoe je een kleurenanalyse op een professionele manier kan uitvoeren zodat de klant een realistische resultaatschatting heeft. Je leert hoe je je klant het bit laat aanbrengen en stap-voor-stap de behandeling uitvoert. Onze techniek maakt de tanden niet gevoelig. Na het volgen van deze intensieve opleiding ben je in staat om binnen een beauty-omgeving (schoonheidsinstituut, kapper, nagelstudio,...) klanten een wittere glimlach te bezorgen.

Hoe lang blijft het resultaat?
Het effect van tanden witten blijft tussen 3 à 6 maanden behouden, naargelang de levensstijl (roken, koffie,...). Je klanten zullen dus steeds terugkomen voor een nieuwe behandeling.

Opleiding tanden witten: https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/tanden-witten

Beeld: defacto
Beauty and Lifestyle Academy