Onze opleiding PMU Lippen is uniek in België!

05 Apr 2018

Permanente make up (PMU) is ultra hip en veel gevraagd! De luxe om 's ochtends wakker te worden met maquillage, spaart op termijn zeer veel tijd en geld uit. Meer en meer klanten kiezen daarom voor deze behandeling en dit beseffen we maar al te goed bij Beauty and Lifestyle Academy. Wij bieden een opleiding PMU expert lippen aan die uniek is in België!

Wil jij een PMU Exert worden op het gebied van de lippen? Dan ben je bij Beauty and Lifestyle Academy aan hey juiste adres. We bieden verschillende cursussen aan om de technieken van permanente make up onder de knie te krijgen. Door de populariteit van permanente make up zal je als PMU Expert altijd zeker zijn van werk.

Tijdens de opleiding leer je alles over de lippen. We leren je bovendien werken met zowel de manuele, als de machinale techniek. Dit maakt onze opleiding uniek in België. De cursus is ook zeer praktijkgericht: je behandelt minimaal drie modellen, zodat je na je opleiding voldoende zelfvertrouwen hebt om aan de slag te gaan.

We starten vanaf de basis dwz dat je geen enkele voorafgaande kennis of ervaring nodig hebt om de lessenreeks succesvol mee te volgen. We beginnen met uit te leggen wat PMU eigenlijk is. Hoe ga je hygiënisch en verantwoord te werk? Welke materialen heb je nodig? Wat zijn de indicaties en contra-indicaties voor PMU? Welke nazorg dient je klant toe te passen? Je leert hierna het verschil tussen de verschillende technieken voor de lippen. Hoe maak je de perfecte lipcontour? Waar hou je rekening mee met de keuze van de juiste kleur? Hoe gaat lippigmentatie in zijn werk? De eerste les oefen je in de voormiddag op oefenhuiden. Daarna begin je de praktijk op echte modellen toe te passen.

Wil jij deze fantastische techniek onder de knie krijgen? Schrijf je dan tijdig in want de plaatjes zijn beperkt. https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/permanente-make-up-lippen

Beeld: liquidbeauty
Beauty and Lifestyle Academy