De eerste festivaltrend: Garden Brows

13 Apr 2018

De festivals komen steeds dichterbij en wij weten nu al hoe we onze wenkbrauwen willen opmaken. De garden brows laten ons terugdenken aan onze kindertijd door het sprookjesachtige effect. Wie van ons wil er zich nu niet voor één dag wanen in feeënland?

Het is wel duidelijk, wij zijn weg van deze nieuwste trend die Insta influencer Taylor R (instagram taytay_xx) op gang zetten.

We sommen de belangrijkste tips en tricks op om deze look na te bootsen.

1) Ontvetten van de wenkbrauwen

Voor je start aan dit kunstwerkje is het belangrijk dat je de wenkbrauwen vetvrij maakt. Dit doen we zodat de lijm en de bloemetjes goed hechten. Het vetvrij maken van de wenkbrauwen doe je met een wattenschijfje en ontsmettingsalcohol.

2) Gebruik doorzichtige wimperlijm

Om je bloemetjes aan de wenkbrauwen te kleven kies je het best voor doorzichtige wimperlijm. Zo ben je zeker van een stevige hechting en kan er geen reactie ontstaan aan de ogen.

3) Wees uniek in het plaatsen van de bloemetjes

We weten dat deze trend door vele beautyliefhebbers opgepikt zal worden. Daarom vinden we het belangrijk dat je jouw garden brows uniek maakt. Kies een leuk patroontje voor de schikking van de bloemen, speel met kleur, … Voor de garden brows vinden wij het leuk om met echte bloemen te werken maar uiteraard kan dit ook met een namaak variant.

Beeld: taytay_xx

Beauty and Lifestyle Academy