Crazy about Coconut!

28 Apr 2018

2018 werd aangekondigd als het jaar van de kokosnoot. We zullen de voedende bestanddelen niet alleen terugvinden in bodylotions of shampoos, maar beautymerken zullen die ook steeds vaker gebruiken in diverse cosmetica. Wij zijn benieuwd welke kokosnoot wondermiddeltjes er momenteel al op de markt zijn.

Uiteraard zijn we in 2018 al heel veel bodyproducten tegengekomen met onze geliefde kokosgeur. Shampoos met kokosnoot zijn ook al niet meer nieuw. Wat wel nieuw en opmerkelijk is, mascara met kokosgeur!

Mascara met kokosgeur!

Mascara, een product dat elke beautyliefhebber steeds bij zich heeft. Het bekende merk Maybelline weet dit en speelt in op de noden van deze liefhebbers. Het merk bracht een mascara uit met kokosgeur. Maybelline Total Temptation Mascara, geweldig toch?

Het product is net iets anders dan de andere mascara’s die verkrijgbaar zijn op de markt. De herkenbare mascarageur werd vervangen door een kokosgeur maar dit is niet het enige. De textuur is ook net dat tikkeltje anders. Doordat er kokosboter in de mascara verwerkt zit voelt de mascara aan als een zachte mousse. Door de textuur blijft de mascara ook beter zitten op de wimpers.

Wanneer je de flacon opendraait komt de kokosgeur je niet tegemoet. Het is een lichte, subtiele geur die je pas ruikt wanneer je het mascaraborsteltje tegen je neus houdt. Houden jullie binnenkort ook jullie mascaraborsteltje tegen jullie neus?

Beeld: Maybelline

Beauty and Lifestyle Academy