Worden de Glitter Butts de nieuwe festival trend?

15 May 2018

Iedereen kent de glitterboobs reeds van vorige festivalzomer. Durven we dit jaar nog een stapje verder te gaan en zetten we onze billen in de kijker?

 

Foto credit: Instagram / @ gogetglitter

De glitter buts, een uitdagende trend die niet voor iedereen is weggelegd. De trend werd gelanceerd via Instagram. De eerste foto’s werden te zien op de Instagram-pagina van het Britse glittermerk Go Get Glitter maar uiteraard waren er al enkel trendsetters die zich met een glitterbut vertoonde op Coachella in April. ?

https://www.express.de/image/26664074/2x1/940/470/52e2f19a7aa42b5f7d1f771f5155ac9d/Kc/glitter-but.jpg

 

Wil jij deze festivalzomer pronken met je glitterbillen, hou dan volgende tips in je achterhoofd:

Voor deze trend gaan sommige volledig loco en kiezen voor de glitter op hun naakte billen te sprenkelen. Andere spelen op safe en kiezen om een bikinibroekje te dragen en enkel het zichtbare deel van hun billen te ‘beglitteren’.

Of je nu voor pailletjes kiest, grove glitters of heel kleine glitters, zorg dat je steeds lijm gebruikt dat gemaakt is om toe te passen op het lichaam. Met de kleur van de glitters kan je spelen. Je kan kiezen om de glitters te laten matchen met je outfit of je kan juist kiezen voor een contrasterende kleur. Contrasterende kleuren springen feller in het oog en vallen daardoor meer op. Aan jou de keuze, sowieso zijn alle ogen toch al op jou achterwerk gericht.

Wij zijn alvast benieuwd wie zijn of haar billen durft te laten glitteren.

Beeld: Marie Claire – Express
Beauty and Lifestyle Academy