De permanente sproetentrend

05 Jun 2018

Dat sproetjes weer in zijn moeten we je niet meer vertellen. Wat we je wel nog moeten vertellen is dat permanente sproetjes ook in zijn. De permanente sproetentrend is stilaan aan het overwaaien naar Nederland en België. Sproetjes zijn mooi en schattig, maar willen we deze daarom ook laten tatoeëren?  

Afbeeldingsresultaat voor getatoeëerde sproeten

De hype van getatoeëerde sproeten ook wel ‘freckling’ genoemd is niet meer weg te denken van Instagram. Deze trend komt overgewaaid van Californië waar ze niet meer opkijken als je de tattooshop binnengaat voor een mooie portie sproetjes. Meer en meer tattoozaken in Nederland en België (vooral Nederland) pakken uit met het feit dat ze meester zijn in het tatoeëren van sproetjes.  

sproetjes tatoeëren

Heb jij binnenkort één van de zeven schoonheden, namelijk sproetjes?

Voor je de stap waagt op de tattooshop binnen te gaan, om deze schattige vlekjes te laten plaatsen, moet je toch over enkele zaken nadenken.

Wil je zo graag sproetjes dat je deze ook permanent wilt?

De semi-permanente tattoeages worden gezet met inkt die een jaar of twee blijft.  

Vind je deze trend in de winter ook nog leuk? 

In de zomer vinden we sproetjes allemaal schattig, maar wil je deze ook in de winter?

Denk op lange termijn…

Bij de meeste mensen vervagen de sproetjes na een tweetal jaar maar dit is niet bij iedereen. Bij sommige blijft de kleur even intens als in het begin.

Ben je nog niet helemaal overtuigd maar vind je het toch jammer dat je geen sproetjes hebt? Probeer het dan gewoon eens met make-up. Wanneer je de make-up sproetjes niet beu wordt kan je nog altijd overschakelen op permanente sproetjes.

Beeld: instagram sydneydyercosmetics - beautify

Beauty and Lifestyle Academy