Drie nieuwe zusjes voor de Fix+

13 Jun 2018

Één van de bekentste settingssprays, namelijk de Prep + Prime Fix+ van Mac komt met drie nieuwe varianten op de markt.

Wanneer je spreekt over de fix+ worden veel beautylovers instant happy. Voor vele is dit hun favoriete settingspray.

http://www.pausaparafeminices.com/pausawp/wp-content/uploads/2018/03/Fix-Plus-9.jpg

Voortaan kunnen we kiezen welke fix+ we ons aanschaffen. De traditionele kwam er reeds in een variant met kokosgeur maar nu gaat mac weer een stapje verder. Vanaf nu kunnen we kiezen uit drie nieuwe varianten: de matterende, maar ook twee shimmer of glanzende versies waarvan eentje met gouden ondertoon en eentje met rozige ondertoon. Deze vind je zowel in de M.A.C-winkels en op de webshop voor dezelfde prijs al de traditionele.

Afbeeldingsresultaat voor fix plus mac mat, gold en pink

Voor elk huidtype is er een aangepaste fix+

Als je een eerder droge huid hebt en houdt van een glowy make-uplook, dan kan je die afwerken met een van de shimmer-versies. Heb je een vettere huid die snel gaat glimmen, dan is de matte variant ideaal voor jou.

Wat doet een settingspray nu juist?
Een settingspray zorgt ervoor dat je foundation, bronzer, blush en andere make-up mooier samensmelt en zorgt dat alles langer op z’n plaats blijft.

Hoe gebruik je een settingspray corect?
Je kan een settingspray op verschillende manieren gebruiken. Je kan na het aanbrengen van je make-up de spray gebruiken op je make-up te fixeren. Je sprayt de settingspray dus op het einde over je afgewerkte make-up. Sommige gebruiken de setingspray ook tijdens het maquilleren. Breng je zelf je foundation aan met een borstel? Spray dan vanaf nu wat settingspray op je foundationborstel. Sowieso blijft het resultaat langer. Als laatste kan je kan hem ook gewoon gebruiken om je gelaat in de loop van de dag een hydraterende opfrisbeurt te geven.

Beeld: Mac
Beauty and Lifestyle Academy