Net iets te warm voor het zwarte goud? Iced coffee is de nieuwe trend in koffieland.

17 Jun 2018

Ben jij ook verzot op koffie, maar vind je het nu toch iets te warm? Vanaf nu bestel je met veel plezier een iced coffee.

Zelf iced coffee maken is vanaf nu kinderspel. Nespresso brengt twee nieuwe capsules uit zodat je thuis zelf heerlijke iced coffee kan maken. Ontdek de smaak van Italië met de twee nieuwe Limited Edition-koffies van Nespresso, Ispirazione Shakerato en Ispirazione Salentina, speciaal ontworpen om gedronken te worden boven Ice.

https://onenewchange.com/sites/one_new_change/files/styles/whats_on_scaled_combo/public/images/whatson/thumbnails/global_vl_ig_icedcoffee_image_main_recipes_2018_2019.jpg?itok=whvVI9kE

Ben jij toch niet zo een fan van ‘try this at home’. Op volgende adresjes weten ze hoe ze een perfecte iced coffee moeten serveren.

Starbucks

Een Starbucks heb je zowat overal. Ben je onderweg en wil je toch snel genieten van een verfrissende koffie. Dan is Starbucks ideaal!

Adres: Check je dichtstbijzijde Starbucks op hun website

Afbeeldingsresultaat voor starbucks iced coffee

Foodbar The Corner te Gent

Geniet je liever op een zonnig terrasje? Dan kies je best voor foodbar The Corner te Gent. Een groot voordeel is hier dat ze meer serveren dan enkel koffie. Krijg je trek na het genieten van je lekkere iced coffee dan kan je rustig blijven zitten voor een lekkere lunch. Voor de studenten die graag afwisselen tussen een koffietje en een glaasje rosé is dit alvast de ultieme hotspot.

Adres: Kramersplein 1, Gent

Pop up coffee te Brussel

Mag het toch wat extremer? Dan ga je best op vrijdag 22 en/of zaterdag 23 juni naar het pop-up iced cafe te Brussel. Nespresso laat je genieten van je iced coffee in -10°. – geen paniek, er zijn dekentjes voorzien.

Adres: Flageyplein, hartje Brussel

Beeld: Nespresso – Starbucks – The Corner

Beauty and Lifestyle Academy