Geen prikjes voor dikkere lipjes!

20 Jun 2018

Weg met pijnlijke en dure behandelingen zoals het inbrengen van fillers en zoutoplossingen.

https://media.glamour.com/photos/569671da93ef4b095210ff07/master/w_1600,c_limit/beauty-2015-11-lip-injections-microneedling-main.jpg

 

We zagen de laatste maanden al verschillende vreemde trends verschijnen via beautybloggers, celebs en make-up goeroes. Denk aan Kylie Jenner die startte met de trend om volle lippen te krijgen door het gebruik van Candylipz, het bekende pompje waarbij je de lippen vacuüm zuigt. We zagen Farah Dhukai, een bekende blogster, de trend starten om wasabipasta op je lippen te smeren.

De laatste nieuwe trend om aan de slag te gaan met een lipliner (een lippotlood waarmee je de liprand accentueert) is bij Beauty and Lifestyle Academy reeds gekend.

In de lessen make-up die we aanbieden, gaan we in op de nieuwste beautytrends.
Heb je interesse om zelf uit te groeien tot een make-upartist? Check dan zeker ons opleidingsaanbod op de webisite.
https://www.beautyandlifestyle.be/opleiding/professioneel-allround-make-up-artist

Hier verklappen wij al enkele tips om volle lippen te bekomen.

Tip 1: Verzorg je lippen
In de zomermaanden hebben we iets minder nood aan het uitgebreid verzorgen van onze lippen. Het smeren van een lipbalsem is dan meer dan voldoende (belangrijk tegen uv-straling.) Nu het herfst is, is het de perfecte moment om onze lippen voor te bereiden op de winter. Scrub regelmatig je lippen. Het scrubben zorgt ervoor dat loshangende velletjes makkelijk verwijderd worden. Een lipscrub is verkrijgbaar in verschillende parfumeries en speciaalzaken en kost gemiddeld een 5-tal euro. Ook tijdens de herfst en winter houden we onze lipbalsem in de aanslag voor een perfect gehydrateerd resultaat.

Tip 2: Gebruik je lipliner correct
Het gebruiken van een donkerdere lipliner dan je lippenstift in not done. Kies altijd voor een lipliner in dezelfde tint als je lippenstift of ga voor een neutrale tint. Wanneer je zeer fijne lippen hebt, trek je lipliner dan iets buiten de liprand. Dit zorgt voor een optisch voller effect. Wanneer je met deze volle lippen de laatste zonnestralen wilt meepikken en een terassje gaan doen, vraag gerust aan de ober een rietje om je mooi afgelijnde lippen perfect te houden.

Tip 3: Kies de kleur van je lippenstift wijs
Lichte kleuren zullen ervoor zorgen dat je lippen voller lijken. Kies je voor een donkere kleur, dan lijken je lippen automatisch iets minder vol.

Nu je aan de slag kan met onze tips willen we nog een leuk weetje meegeven. In Azië wensen de vrouwen net geen Kylie Jenner lippen. De lipverkleining is daar uitgegroeid tot een ware beautytrend!

Beeld: Glamour
Beauty and Lifestyle Academy