De beste shampoo voor asblond haar.

20 Jun 2018

Asblond haar is een echte trend geworden. Een prachtige kleur maar niet makkelijk in onderhoud. Deze blondjes willen een koude kleur en hebben en hekel aan gouden lokken. Maar hoe behoud je deze koude kleur nu het makkelijkst?

https://s2.r29static.com/bin/entry/214/0,0,460,552/545x654,80/1349548/image.jpg

De beste en makkelijkste manier om je aslokken te onderhouden is om deze te wassen met zilvershampoo.

Wat is zilvershampoo nu juist?
Zilvershampoo is een shampoo met een paarse tot blauwe kleur. Waarom de shampoo deze kleur heeft is heel simpel: koude blondjes willen geen ‘geel’ of ‘oranje’ haar. De shampoo is paars tot blauw omdat deze kleuren geel en oranje neutraliseren. De shampoo onderdrukt de gele ondertoon van het haar en zorgt ervoor dat het blond mooi helder blijft. 

paars-shampoo-blog.jpg


Wanneer kan je nog kiezen voor een zilvershampoo?
Blondjes die een mooie koele toon willen kunnen kiezen voor zilvershampoo maar dit is zeker niet de enige doelgroep. Personen met wit of grijs haar die een koele toon willen kunnen ook gebruik maken van deze magische shampoo.

Hoe gebruik je best een zilvershampoo?
Een zilvershampoo gebruik je net zoals een gewone shampoo. Je kan zelf bepalen hoe vaak je deze gebruikt, één à twee keer in de week is voldoende. Je kan dus gerust afwisselen met je gebruikelijke. Hoe langer je de shampoo in laat trekken, hoe koeler het haar wordt. Je kunt dus zelf bepalen hoe koel je haar wordt.

Beeld: refinery29 - gotbeauty
Beauty and Lifestyle Academy