De beste Prom beauty tips.

24 Jun 2018

Het einde van het schooljaar is in zicht en er valt voor vele een last van de schouders. Enkel de studenten die afstuderen hebben waarschijnlijk nog een beetje keuzestress. Want ja inderdaad, afstuderen betekend natuurlijk ook proclamatie/galabal/promnight/…. Wij geven alvast enkele tips zodat jij zal schitteren op deze speciale avond.

 

Het is je laatste ‘schoolmomentje’ en van dit moment wil jij gewoonweg genieten. Je wil volop feesten zonder je zorgen te maken over uitlopende mascara, een loslatende updo of die iets te korte rok. Met deze tips kan je volop genieten van jouw bijzonder moment.

Afbeeldingsresultaat voor prom

1. Gebruik iets te veel haarspray

Of je nu kiest voor een prachtig opsteekkapsel, losse krullen of steil haar. Het liefst van al wil je dat je haar er heel de avond hetzelfde uitziet. Gebruik daarom net een beetje te veel haarspray. Dat laagje extra zorgt ervoor dat je haren er niet als ontploft uitzien na 10 minuten dansen in een warme zaal.

2. Gebruik je glimlach

Niets is mooier dan een persoon die lacht. Maar wat als je tanden een klein beetje te geel zijn? Wist je dat je dan best kiest voor rode lipstick met een blauwe ondertoon? Hiermee bedoelen we de kleuren die lijken op de kleur van een kers.

3. Voorzie reserve schuivertjes en haarspray als je kiest voor een opsteekkapsel.
Niets is vervelender dan een kapsel dat zijn eigen willetje gaat. Als je kiest voor een opsteekkapsel dan voorzie je best een mini-busje haarspray en een paar schuivertjes aan de onderkant van je tas. Wanneer je haar aanvoelt alsof het gaat vallen, spuit dan op een haarspeld haarlak en stop het in je opgestoken haar. De haarspray zorgt ervoor dat de schuiver beter blijft zitten.  

4. Kies voor comfortabele schoenen

Die gigantisch hoge naaldhakken kunnen dan wel prachtig zijn maar geen van ons houdt dit een hele avond vol. Kies liever voor een iets lagere hak waar je de hele avond comfortabel mee kan dansen.

5. Voorzie steeds een paraplu!

Je bent maar beter op het ergste voorbereid. Niemand wil doorweekt aankomen, toch?

Beeld: Prom Night

Beauty and Lifestyle Academy