Pop-up kapsalon en beautysalon bij Beauty and Lifestyle Academy.

29 Jun 2018

Deze zomervakantie blijven de lokalen van Beauty and Lifestyle Academy niet leegstaan. Terwijl we ons volop voorbereiden voor volgend schooljaar vormen we de school om tot een pop-up kapsalon en beautysalon waar verwennerij op de eerste plaats staat.

Jochen Vanhoudt, de bekende bv-kapper van de zaak Clientology in Gent en Antwerpen start aan een nieuw avontuur. Hij zegt Clientology vaarwel en opent deze zomer een pop-up kapsalon in onze school. Je kan dus vanaf nu terecht om je haren te laten doen in onze school. Reservatie’s kan je maken op 0495/53.50.25 of via het instagramaccount @jochenspopupsalon.

Jochen is niet de enige die zal werken in onze school tijdens de zomermaanden. Skinexpert Karen Housen zal paraat staan vanaf donderdag 5 juli om jullie te voorzien van een stralende huid. Door haar professioneel advies en jarenlange ervaring geeft ze jou de perfecte gelaatsverzorging. Klinkt dit als muziek in de oren? Voor meer informatie en reservaties bij skinexpert Karen Housen kan je terecht op www.karenhousen.be, bel 0492/20.21.04 of via het instagramaccount @karen_housen_skinexpertKaren Housen Skinexpert

Beeld: instagram Jochenspopupsalon – instagram karen_housen_skinexpert

Beauty and Lifestyle Academy