Waarom aftersun gebruiken na een dagje zonnen?

02 Jul 2018

Aftersun, een product dat we allemaal in onze badkamerkast hebben staan. We weten dat dit een middeltje is om onze huid te verkoelen als we net iets te lang van de zon hebben genoten. Maar wat doet het product nog meer?

Dat we onze huid goed moet hydrateren na een dagje genieten in de zon is voor vele logisch. We willen namelijk niet vervellen en willen al helemaal niet dat ons bruin kleurtje er snel afgaat. Onze huid goed hydrateren kunnen we in principe met een bodymilk maar toch kiezen we in dit geval veel beter voor een aftersun...

Afbeeldingsresultaat voor zonnebaden

Dat we automatisch naar aftersun grijpen is logisch. De aftersun zorgt ervoor dat de huid instant verkoeld wordt, wat een heel aangenaam gevoel geeft. Het instant verkoelend effect is niet het enige waar dit product voor zorgt, er zitten namelijk bestanddelen in zoals vitamine E, die ervoor zorgen dat de huid hersteld na blootstelling aan de zon. Door deze specifieke bestanddelen, die we niet in een bodymilk vinden, worden de gevolgen van zonnebrand verkleind. Vanaf nu weten we dus waarom we naar de aftersun grijpen!

Voor de dames die van een mooie ‘glitter glow’ houden. Er bestaat reeds aftersun met shimmering oil. Als je één van deze in huis hebt sla je gegarandeerd geen enkele smeerbeurt meer over.

Afbeeldingsresultaat voor aftersun met glittersBeeld: ze – Etos

Beauty and Lifestyle Academy