De bubble ponytale is perfect voor de festivalzomer.

09 Jul 2018

 

Afbeeldingsresultaat voor bubble ponytail

De bubble ponytail is snel, makkelijk en super stijlvol. In 2015 mochten we met deze trend kennismaken op de show van valentino, maar wij vinden het nu de moment om deze haarstijl uit te spelen.  

 

Wanneer we naar een festival gaan willen we er uniek en stijlvol uitzien. We willen stralen zonder er al te veel werk in te stoppen en dan is deze ponytail een echte winner!

 

Deze paardenstaart kunnen we herkennen aan het "bubbel" -effect (vandaar de naam). Je creëert deze look door verschillende elastiekjes, op gelijke afstand, in de paardenstaart aan te brengen.

 

Wanneer ben je geschikt voor deze look?

De bubbel ponytail is ideaal voor lange haren. Hiermee bedoelen we haren tot over de schouders. Dames met kortere haren moeten zich daarom nog geen zorgen maken. Vanaf je een staartje in je haren kan maken, kan je in principe de look proberen te kopiëren. Uiteraard hebben dames met korte haren minder ‘bubbels’. Voor meiden met krullen, jullie kunnen best je haren stijlen voor je  de look kopieert.

 

 

Het bubble ponytale stappenplan

Stap 1: Bereid je haar voor

Zoals eerder vermeld kunnen dames met krullen beter hun haren eerst stijlen. Zo bekom je de meest identieke look.

Stap 2: Maak een paardenstaart

Als je lange haren hebt kan je een hoge paardenstaart maken. Als je iets kortere haren hebt kan je beter de paardenstaart iets lager maken, er moet namelijk nog voldoende lengte zijn voor de bubbels te creëren.

Stap 3: Maak de onderverdelingen

Plaats haarrekkertjes met intervallen van een drietal centimeter in de paardenstaart om de bubbels te creëren. Trek vervolgens de bubbels open om het juiste effect te bekomen. Werk de look af met haarlak.

 

Afbeeldingsresultaat voor bubble ponytail

 

Beeld: Valentino - Dirtylooks

Beauty and Lifestyle Academy