De shampoo bars dringen stilaan onze badkamer binnen!

30 Jul 2018

Wanneer we een nieuwe shampoo gaan kopen hoeft die vanaf nu niet meer in een plastic fles te zitten. Zeggen we binnenkort vaarwel tegen vloeibare shampoo’s en kiezen we allemaal voor een shampoo bar? Als we het internet mogen geloven zal de populariteit van shampoo bars blijven toenemen. Wie weet wassen we onze haren hier binnenkort dus allemaal mee.

Afbeeldingsresultaat voor shampoo bar lush hairOp het internet leeft de trend van de shampoo bars enorm. Eens je deze gebruikt wil je niets anders meer klinkt het. We stappen af van de klassieke vloeibare shampoo in palstic flessen. De shampoo bar is een compact geurend bolletje (of vierkantje) dat we het best kunnen vergelijken met een klassiek stuk harde zeep. Maar hoe gebruiken we zo’n shampoo bars nu juist? Eigenlijk is het heel simpel. De shampoo bar gebruik je door het als een zeep door je handen te wrijven, in je haar te verdelen en na een minuutje weer uit te spoelen. Als we de producenten van dit product mogen geloven kunnen we onze haren er gemiddeld 75 keer mee wassen. De shampoo bars zijn dus niet enkel ‘trending’ maar ook nog eens duurzaam. Goed voor je haar en voor je portemonnee!

Waarom de shampoo bars groeien in populariteit.

  • Geen plastic flessen meer, ECO!!

  • Lang houdbaar (tot 3 maand)

  • Compact

  • Geurbom

  • Zuiniger in gebruik

Wil je graag zelf eens een shampoo bar uittesten? Bij Lush vind je er eentje voor elk haartype. https://nl.lush.com/article/welke-shampoo-bar-past-bij-mijn-haar

Afbeeldingsresultaat voor shampoo bar lush

Beeld: Lush

Beauty and Lifestyle Academy