Mooie jeugdige handen door deze trucjes.

15 Aug 2018

We hebben heel wat trucjes om er jonger uit te zien. We gaan naar de schoonheidsspecialist, laten onze haren kleuren, gebruiken de juiste make-up, maar toch vergeten we vaak iets zeer belangrijk namelijk de verzorging van onze handen. Onze handen maken heel wat mee door de jaren heen en daarom is het belangrijk om deze om de juiste manier te verzorgen.

We weten al dat onze handen onze leeftijd wel eens zouden kunnen verraden en dat is nu juist iets wat de meeste vrouwen niet willen. Met onderstaande tips kan je ervoor zorgen dat je steeds verzorgde en zachte handen hebt.

 

Tip 1. Scrub je handen regelmatig
Net zoals ons gelaat is het belangrijk dat we onze handen regelmatig scrubben. Zo verwijderen we de dode huidcellen en worden onze handen lekker zacht.


De bronafbeelding bekijken

Tip 2. Investeer in een goede handcrème
Je handen hydrateren kan je niet vaak genoeg doen. Investeer daarom in een goede handcrème. Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende op de markt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een specifieke anti-age handcrème
.

De bronafbeelding bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip 3: Draag handschoenen
Handschoenen dragen is niet enkel belangrijk om je handen te beschermen tegen de koude in de winter. Draag ook handschoenen bij bv. huishoudelijke taken. Hoe minder je handen in contact komen met chemische middelen en water hoe beter.

 

Beeld: Arganwinkel – Neutrogena
Beauty and Lifestyle Academy