De populaire glitter cappuccino nu ook in ons land!

11 Nov 2017

De glitter cappuccino, in enkele dagen tijd de meest besproken koffie van het land. We zagen de afgelopen dagen al op verschillende blogs het populaire filmpje van de glitter cappuccino verschijnen. Uiteraard plaatsten wij dit filmpje ook op onze Facebookpagina ‘Beauty and Lifestyle Academy’ en hierdoor ontdekten we een gigantische primeur!

 

Op verschillende blogs ging volgende vraag al de ronde; waar kunnen we deze glitter cappuccino gaan drinken? We lazen steeds dat deze geweldige koffie ontstond in Mumbai. Dit vinden we net iets te ver voor de instant glitterlipgloss.  

 

Sommige volgers van onze Facebookpagina zagen het al verschijnen. Bij het posten van de glitter cappuccino reageerde er een bekende koffiebar dat ze deze koffie vanaf de opvolgende dag gingen serveren. Over welke koffiebar het gaat? Uiteraard, TEXAS-coffee.

 

Deze hippe koffiebar staat voor ons bekend als de ultieme koffiebar in het opvolgen van de nieuwste trends. Denk maar aan hun bekende coffeecone en veelbesproken pink latte.

 

Het nieuws is bekend en wij kunnen niet wachten om deze hemelse koffie te gaan proeven. Ben jij ook zo benieuwd of de glitter cappuccino even lekker smaakt dan oogt? Ga dan zeker langs bij TEXAS-coffee!  

 

Beeld: TEXAS-coffee