Wimperextensions 3D Russian Volume

De 3D Russian Volume zijn de nieuwste trend onder de wimperbehandelingen met extensions. In tegenstelling tot de One-by-One techniek worden met deze techniek 3 à 6 extensions per natuurlijke wimper aangebracht. Voor mensen met zeer weinig natuurlijke wimpers, vormt dit de ideale oplossing. Het resultaat is enorm spectaculair. Het volume van de wimpers is verdrievoudigd en de oogopslag krijgt een zeer vrouwelijke en charismatische uitstraling. Klanten moeten elke drie weken terugkomen om hun wimpers te laten bijvullen. Je kan dus zeer snel een klantenbestand opbouwen.

Startdata Antwerpen

30 september 2018 (Weekend)nieuw
10 oktober 2018 (Avond)nieuw
05 november 2018 (Dag)nieuw
Antwerpen, Lange Nieuwstraat
Inschrijven

Startdata Gent

21 oktober 2018 (Weekend)nieuw
Gent
Inschrijven

Startdata Hasselt

04 november 2018 (Weekend)nieuw
Hasselt
Inschrijven

Superstunt-actie

Kom op 2, 16 of 23 september naar onze opendeurdagen en geniet van ongeziene Kortingen en massa’s Cadeaus!
Meer Info

Inhoud

Om deze cursus te kunnen volgen dien je vertrouwd te zijn met de One-by-One techniek. We starten met de uitleg van de materialen en de producten. Je leert de indicaties en contra-indicaties, verschillende wimperextensions en hun vormen en hoe je veilig en hygiënisch werkt. Vervolgens ga je praktisch aan de slag en leer je stap-voor-stap hoe je prachtige, volumineuze wimpers creëert. We leren je werken met "premade fans". Dit is de snelste en meest klantvriendelijke manier om Russian Volume uit te voeren. Bovendien kan je na je cursus de "premade fans" in onze studentenwinkel aan 50% korting blijven aankopen. Na afloop van deze les beheer je de 3D Russian Volume techniek en kan je professioneel aan de slag op zelfstandige basis of in dienstverband.

Startdata Antwerpen

Weekendreeks (VOLZET)
 • 30 september 2018 van 10u tot 16u.
 • Je volgt les op zondag, 30 september.

Avondreeks
 • 10 oktober 2018 van 19u tot 22u.
 • Je volgt les op woensdag en donderdag, 10 en 11 oktober.
Dagreeks
 • 5 november 2018 van 09u tot 15u.
 • Je volgt les op maandag, 5 november.

Startdata Gent

Weekendreeks

 • 21 oktober 2018 van 10u tot 16u.
 • Je volgt les op zondag, 21 oktober.

Startdata Hasselt

Weekendreeks
 • 4 november 2018 van 10u tot 16u.
 • Je volgt les op zondag, 4 november.

Examen

Tijdens deze opleiding is geen apart examenmoment voorzien. Na afloop van de les krijg je het certificaat "Wimperextensions 3D Russian Volume", waarmee je professioneel aan de slag kan.

Lessen

De cursus "Wimperextensions 3D Russian Volume" duurt één volledige dag. Je hebt les van 10.00 tot 16.00 uur. Om de lessenreeks succesvol te kunnen volgen, dien je kennis te hebben van de One-by-One techniek.

De cursus gaat door in zeer moderne, volledig uitgeruste lokalen. Zo kan je in alle comfort je toekomstige specialisatie aanleren.

De lessen vinden plaats in Antwerpen, Gent en Hasselt.

Weekendreeks
 • Je volgt 1 intensieve les van 6 uren.
 • De lessen duurt 1 dag, van 10u tot 16u.
 
Avondreeks
 • Je volgt 2 intensieve lessen van 3 uren.
 • De lessen duren 2 dagen van 19.00 tot 22.00 uur.

Lesgeld

Momenteel krijg je maar liefst 30% korting op het inschrijvingsgeld! Het inschrijvingsgeld voor de cursus "Wimperextensions 3D Russian Volume" bedraagt 150 euro 105 euro! Dit inschrijvingsgeld omvat de begeleiding van je docent, de lessen en het gebruik van de leslokalen.

Extra korting van 40% voor zelfstandigen!
Via de KMO-portefeuille krijg je als zelfstandige of onderneming van de Vlaamse Overheid een extra korting van 40% op je inschrijvingsgeld voor jou of je werknemers. Je betaalt dan slechts 90 euro voor je volledige opleiding! Je kan hier de werking en voorwaarden bekijken.

Materiaal

Je dient je cursus en schrijfgerief mee te brengen.

De cursus wordt je via downloadlink toegestuurd. Indien je wenst kan je ter plaatse een kant-en-klaar afgedrukt en ingebonden exemplaar verkrijgen.

Voor de opleiding "wimperextensions 3D Russian Volume" heb je een basispakket materialen en producten nodig.

De Beauty and Lifestyle Academy biedt je een basispakket aan dat alle materialen omvat die je nodig hebt om fatsoenlijk te kunnen starten. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit aan de voordeligste prijs! Je kan dit pakket via onze webshop aankopen voor 89 euro, excl BTW. Met je pakket kan je verscheidene behandelingen uitvoeren. Na je opleiding kan je bij ons levenslang materialen en producten blijven aankopen aan 50% korting.